Egyperces

2016.09.06. 14:04

Willy Wonka is bírná ezt a szivárványburgert

A készítők a szerep eredeti megformálója, Gene Wilder előtt tisztelegnek a gasztronómiai csodával. A komédiást még múlt héten, 83 évesen érte a halál.

BAMA

A Beauregard Burger névre keresztelt étel Ausztráliában, a főváros Bar Luca nevű éttermében kapható jövő hét végéig. A gyönyörű szivárványos zsemlében van marhahúspogácsa, paradicsomleves-zselé, sült krumpli, "pattogós sajt", áfonyás hagymalekvár és Wonka szósz - bármit is takarjon az.  

Bar Luca (@barlucasydney) által közzétett fénykép,

A full extrás szendvicsért 16 ausztrál dollárt kell fizetni. De valószínűleg megéri, ugyanis a burgerekben naponta egy-egy aranyjegy rejtőzik.

Bar Luca (@barlucasydney) által közzétett fénykép,

Ezekből összesen 16-ot osztanak ki, a szerencsések egy kétszemélyes burger és üdítő kupont nyernek, a legnagyobb mázlista pedig egy kulcstartót is kap. De persze nem akármilyet. A Bar Luca kulcstartójával bármelyik étteremükbe is sétál be az ember, egy évig biztosan nem lesz gondja az ebédre/vacsorára, ugyanis egy ingyen hamburger jár neki.

Persze azok már nem ilyen színes csodaburgerek lesznek - amilyenekhez az ihletet ugyebár a Charlie és a csokigyár című csodafilm adta. Ez, az eredeti, nem a Johnny Depp-féle.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!