Életmód

2010.09.27. 16:10

Félreértett testiség

Van az úgy, hogy hirtelen minden kis kép összeáll egy egésszé. Amikor ezredszerre követed el ugyanazt, és miközben automatikusan teszed, amit „kell”, mintha jelenést látnál, megállsz.

NANA.HU

Minden úgy marad a kezedben, fejedben, ahogy éppen volt, mintha valaki lenyomta volna a pause-t rajtad, és ebből a megállított filmkockából láthatod újra visszafelé a régebbieket. Alattuk két felirat váltja egymást, folyamatosan villogva: „hát ezért…” illetve „úgyhogy most ne rontsd el”. A baj az, hogy lehet már el is rontottad, de legalább végre érteni is fogod, mit és hogyan.



A földön fekszel, az elvonuló felhőket bámulva. A szokásos rossz érzés tölt el, nevezzük csalódottságnak, a szokásos tüskével a szíved mélyén. Két felhő között ér váratlanul a pause, aztán a felismerés. Hát persze hogy bekerült az a tüske újra, te magad kerestél neki helyet. Jött ez a valaki, ahogy a többi szokott, a semmiből, olyan huzattal, hogy szinte kivágta az amúgy záródó ajtódat. Beengedted, ahogy szoktad, és megint nemcsak az előszobába, minden rejtett zugodat megmutattál neki. Aztán a kémia is működésbe lépett. És mielőtt összeeresztettétek volna a vegyületeiteket, letisztáztátok azokat a bizonyos kereteket.

A folytatás itt >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!