Bulvár-celeb

2023.07.02. 18:10

Durván szétszedték a kommentelők Tücsit a fesztiválozós szettje miatt

A műsorvezető nem gondolta volna, hogy ekkora felháborodást kelt a külsejével.

MW

Forrás: Ripost

Fotó: Bánkúti Sándor

A hétvégén elkezdődött a valódi fesztiválszezon, sok magyar sztár ellátogatott a Balaton Soundra is.

Tücsi, azaz Aryee Claudia Dedei is beállt a feltűnő öltözéket viselők sorába, egy teljesen átlátszó, világos neccruhát választott, amely alatt csak egy fekete bugyit és melltartót viselt. A ruhája azonban nem aratott osztatlan sikert, volt, aki úgy gondolta, hogy túlzásba esett.

 

Családanyaként miért kell ilyen szettben r*banckodni a Soundon?

- tette fel a kérdést bejegyzésében az egyik bulvártémákkal foglalkozó csoport tagja. Sokan nem értettek ezzel egyet, és védelmükbe vették a műsorvezetőt.

Forrás: Instagram

Nem felejthetnénk már el végre az ilyen anyuka létére hogy képzeli című mondatokat? Attól, hogy valaki anya lesz, nem szűnik meg nőnek lenni, ha szeretne kicsit dögösködni, akkor tegye, ha nem szeretne, akkor ne tegye. Annyi minden van, amibe bele lehet kötni, de az, hogy valaki fesztiválon kicsit extrább szettet vesz fel pont nem az

 - vette védelmébe egy másik kommentelő Tücsit.

"Azért mert anya, álljon meg a világ? Vegyen fel mama bugyit meg egy otthonkát mi?" - háborodott fel a bejegyzésen egy másik felhasználó.

"Egy rövidnadrág+bikinifelső teljesen rendben van egy fesztiválra. Az alsónemű+neccbody az már k*rvás. Ne túlozz az otthonkával. Nem kell mindent kisarkítani" - írta rre reagálva valaki.

Összességében a bejegyzést létrehozó felhasználóval nem értettek egyet, és megvédték Tücsit - derül ki az Origo cikkéből. 

Íme a nagy vitát kiváltó szett:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában