Gyomorforgató

2023.11.26. 20:45

Halála után is képes csalódást okozni Berki Krisztián

Hódi Pamelával és Mazsival is ugyanazt az aljasságot csinálta meg.

Forrás: TV2

Hódi Pamela az elmúlt másfél évben nem beszélt Berki Krisztián haláláról és a korábbi kapcsolatukról sem. A Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban viszont elérkezettnek látta az időt arra, hogy megnyíljon. A beszélgetésből kiderült, hogy nem volt egyszerű dolga Berki mellett. Részletesen elmesélte pédául, hogy amikor Nati született milyen trauma érte. 

Berki Krisztián ugyanis akkor hagyta cserben mindkét párját, amikor a legnagyobb szükségük lett volna rá.

Hódi Pamela Hajdú Péternek mesélte el, hogy amikor Nati megszületett, ugyanaz a csalódás érte a pár napos babajával, mint Mazsit. Berki Krisztián felesége korábban szintén Hajdú műsorában tálalt ki arról miért romlott meg a kapcsolatuk. Elmondta: a szülés után napokra eltűnt Berki, így egyedül kellett elhagynia a kórházat a babájával. 

Most Hódi Pamela is elmesélte, hogy a magánkórházi számlát úgy tudta csak kifizetni, hogy kölcsönkért a szobatársaitól és a császáros sebével egyedül pakolt össze és cipekedet haza a szülés után.

Minkét nő elmondta: helyettük és az újszülött gyerekei helyett, ezalatt, szeretőjével töltötte az időt Berki Krisztián. 

Úgy tűnik az izomcelebről nemcsak életében derültek ki kiábrándító dolgok, hanem a halála után is képes csalódást okozni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában