Bulvár-celeb

2023.11.27. 07:05

Marco Rossi megszólalt a távozásáról

Sorrendben harmadszor jutott ki a magyar labdarúgó-válogatott az Európa-bajnokságra, ebből kétszer Marco Rossi vezetésével. Ennek ellenére az olasz szakember a távozásáról beszélt.

Forrás: MTI

Fotó: Lakatos Péter

Totális sikert aratott a magyar válogatott 2023-ban. Marco Rossi együttese veretlen maradt ebben az évben, és csoportelsőként jutott ki az Eb-re. A csupa pozitívum ellenére az olasz származású szövetségi kapitány az M4 Sport Góóól!2 című műsorában a saját jövőjéről beszélt.

„Egyszer minden történet véget ér, de ha majd elkerülök innen, akkor mindenképpen békében szeretnék elválni a szövetség elnökétől, Csányi Sándortól és a magyar szurkolóktól is” – fogalmazott Rossi.

A szövetségi kapitány arról is beszélt, hogy milyen sokat változott az elmúlt években. Elsősorban abban, ahogy a játékosokhoz viszonyul, szól hozzájuk.

„Nagyon tisztelem őket, egységesek vagyunk, mint egy család. Az apjuk is lehetnék, a gyerekeket pedig nevelni kell” – mondta az 59 éves tréner, akit a Metropol idézett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában