Bulvár-celeb

2023.11.29. 09:00

Világbajnoki dicséret: híres színész áradozik Szoboszlairól

Frank Leboeuf labdarúgóként világ- és Európa-bajnok volt, de a Premier League egykori sztárja újabban a gyep helyett színpadon vagy filmvásznon szerepel.

MW

Szoboszlai Dominik hatalmas bókot kapott

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

Voltak már  eredményesebb meccsei is Szoboszlai Dominiknak a Liverpoolban, mint a szombati 1–1 volt a Premier League 13. fordulójának szuperrangadóján, de a magyar futballklasszis mégis óriási dicséretet könyvelhetett el a csúcsmeccs után – írja a Bors

A magyar klasszis régi jó cimborája, Erling Haaland első félidei vezető góljára válogatott csapatkapitányunk legjobb liverpooli barátja, Trent Alexander-Arnold válaszolt a hajrában. A franciák világ- és Európa-bajnok egykori védője, Frank Leboeuf a jobbhátvéd létére támadásban hasznosabb Alexander-Arnold helyett az őt rendre kisegítő magyar középpályás hasznos és önfeláldozó védőjátékát méltatta.

Nagyon érdekesnek találtam, ahogy a két csapat védekezett, de különösen a Liverpool. Előre tudtuk, hogy Dokuval nagy problémát kell megoldaniuk, hiszen Trent nem igazán tudja, hogyan kell védekezni. Szalah és Szoboszlai valami egészen kivételesen segítette ki Dokuval szemben Alexander-Arnoldot, különösen az első félidőben, amikor a szélsőnek csak egyszer sikerült átjutnia rajtuk

– emelte ki az ESPN szakértőjeként az 50-szeres francia válogatottként visszavonult Leboeuf.

A francia aranygeneráció tagja hajdani világklasszis belső védőként tudja, miről beszél. Ugyanakkor érdekesség, hogy egészen máshoz is jól ért: a „nyugdíjba vonulása” óta nemcsak szakkommentátorként, de celebként tévés show-műsorok sztárjaként, sőt Hollywoodban tanult színházi és filmszínészként is jeleskedik. 

A teljes cikk IDE KATTINTVA olvasható!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában