Bulvár-celeb

2024.02.12. 10:45

Alaposan túllőtt a célon: repül Palikék egyik riportere?

Úgy tűnik, a népharag elsöpörheti a népszerű vlog egyik műsorvezetőjét, miután megalázta az adásban Kapi Leventét.

Wágner Tamás

Forrás: Youtube

Furcsa, kényelmetlen érzés kerítette hatalmába azokat a nézőket, akik kíváncsiak voltak a Palikék világa by Manna csatornán bemutatott interjúra, amit Wágner Tomi készített a hazai influenszerek egyik ismertebb ifjú titánjával. Kapi Levente férfiasan tűrte a beszélgetés alatt felé irányuló és tapintható ellenszenvet, ami talán nem is neki, inkább az általa képviselt jelenségnek szólt, és nem kérte ki magának a durva általánosítást és a leereszkedő, sokszor kioktató hangnemet. Megtették helyette a nézők, akik soha nem látott kommentcunamival „hálálták” meg a műsorvezető magatartását.

Kemény leckét kapott Wágner Tomi

Levente a műsor nézői körében osztatlan sikert aratott és bizony kemény kritikával illeték Wágnert vele szembeni viselkedéséért. Csak néhány hozzászólás a közel 300-ból:

Wágner Tamás antipatikus módon, számonkérően, lenézően kérdezett. Paraszt volt...

— jegyezte meg Kapi Levente védelmében egy néző.

— Tipikus példája annak, amikor nincs meg a kémia az interjúztató és alanya között. Csak amiatt néztem végig, mert tényleg érdekelt Levente mondanivalója. Nagyon szimpatikus, önkritikus, intelligens ember. Fantasztikus lelke van.

Az interjúztató szerintem most nagyon unszimpatikus volt. Én tuti otthagytam volna, amilyen bunkó és lekezelő volt sokszor

— csatlakozott egy másik felháborodott kommentelő.

„Tomi… Miért kell erőltetni az interjút valakivel, ha nem szimpatikus neked az alany? Ez szörnyen kellemetlen volt számos ponton. Pedig Levente egyébként egy intelligens fiatal férfi, szuper interjúalany.

Sajnálom, hogy te kérdezted…

— fogalmazta meg a műsorvezetőnek címzett üzenetét egy újabb felháborodott ember.

— Levi nagyon intelligensen válaszolt a kérdésekre, de kritikán aluli volt a kérdező stílusa… Sugárzott róla, hogy nem szimpatizál az interjúalannyal.

Ez így nagyon amatőr volt részéről

— jegyezte meg a sorban már sokadik néző.

Kapi Levente példás nyugalommal reagált a történtekre

A Bors megkereste Kapi Levente tiktokkert, akit nagyon meglepett, hogy mennyien jutottak arra a következtetésre, hogy számára méltatlan helyzetbe került a beszélgetés alatt. A modell és színész karrierjét is építgető fiatalember nem tagadja, kellemetlenül érezte magát a felvételen.

— Hogy éreztem-e azt az ellenszenvet, amit a nézők jeleztek a kommentekben? Persze, hogy éreztem.

Ugyanakkor én tudom, hogy honnan és hová jutottam és azt is, hogy ki vagyok. Ez ad egyfajta biztonságot az ehhez hasonló hozzáállással szemben

— kezdte a fiktív nagymama karakterével ismertté vált srác, nem kívánta magyarázni a bizonyítványát, hiszen úgy érzi, hogy az önerőből elért sikerei és fejlődési útja önmagukért beszélnek.

Ha egy beszélgetőpartnerem ezt a fejlődést nem látja és megpróbál engem beleszuszakolni egy, a fejében élő skatulyába, akkor egy pontig megpróbálom megértetni vele, hogy téved. Egy ponton túl pedig elengedem, hiszen mindenkinek magának kell végigmennie a fejlődése útján.

A teljes cikket ide kattintva lehet elolvasni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában