Bulvár-celeb

2024.03.05. 06:25

Lebuktak: Nemazalány túl van a szakításon, már nem lakik egyedül

Nem is titkolta a gyönyörű énekesnő, hogy megviselte a szakításuk Szlépka Arnolddal. De most egy TikTok-videóból kiderült: már nincs egyedül.

Forrás: Instagram

Nemazalányról elég sokan tudják, ki az a lány, a gyönyörű énekesnőnek hatalmas rajongótábora van. Halastyák Fanni követőit egy emberként sokkolta a hír tavaly októberben: szakítottak Móval, vagyis a jégkorongos Szlépka Arnolddal. A különválás nagyon megviselte Nemazalányt, aggódtak is érte a barátai, rajongói. Most úgy tűnik, nem kell tovább aggódni, már nincs egyedül – írja a Ripost. 

Nemazalány már nem magányos

Bár egyéjszakás kalandnak indult az énekesnő és Arnold kapcsolata, nagy szerelem lett belőle. Olyan erős volt a kapcsolatuk, hogy elindultak és meg is nyerték az Ázsia Expressz 2022-es évadát. Utána újabb páros realityben szerepeltek együtt, de ott elsőként kiestek. Ez nem is véletlen, hiszen akkor már gondok lehettek az előtte harmonikus szerelmükben.

Amikor bejelentették, hogy külön utakon folytatják, Nemazalány azt mondta: felnőttként tudnak viselkedni egymással, barátként váltak el. S bár az elején nehezen ment az egyedüllét, az énekesnő igyekezett felnőni a feladathoz. Ez úgy látszott, sikerült is, és a TikTok-csatornájára feltöltött videóból az is kiderült: 

már nem magányos, összeköltöztek a szintén énekesnő Sofival, akivel több nagy sikert is jegyeznek közösen, csak a Petőfi Sándor daluk 38 milliós megtekintésnél tart. Hogy ki az idegesítőbb, ki a háziasabb, ki bántja többet a másikat, mikor csókolóztak először, a videóban választ adnak.

 

@nmzlny Életünk első ilyene!😂 BIGLIKE @SOFI ♬ original sound - Yvette

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában