Napi mázli

2024.03.04. 15:05

Naponta akár 100 milliót is lehet nyerni – így néz ki a Szerencsejáték Zrt. új lottójátéka

Naponta kétszer sorsolnak.

Illusztráció: Shutterstock

A Szerencsejáték Zrt. március 4-ei sajtótájékoztatóján Mager Andrea, a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója először a 2023-as év sikereire emlékezett vissza. Tavaly nem pusztán a sportfogadás, de a játékoskártya kapcsán is elképesztő sikereket ért el a Szerencsejáték Zrt.

Már 2023-ban éreztük, hogy valami történik a lottó világában. Trendforduló következett be: míg a világ nagy részén visszaszorultak a lottójátékok, addig Magyarországon két számjegyű, 14 százalékos növekedést értek el a lottó szegmensbe tartozó szerencsejáték típusok.

– mondta Mager Andrea.

A felnőtt lakosság közel 97 százaléka ismeri ezt a játékot, mely 1957. márciusa óta az egyik legnépszerűbb. A Szerencsejáték Zrt. annak érdekében, hogy minél több, minél izgalmasabb játékkal tudjon az emberek rendelkezésére állni, különféle kutatásokat végzett: feltérképezték a játékosok igényeit, melynek köszönhetően kiderült, hogy az egyik legfontosabb számukra az, hogy minél gyakrabban tudjanak nyerni. 

A kutatásokat követő másfél éves fejlesztés eredménye a március 4-től játszható Napi Mázli, mely egyszerű, gyors játékélményt és megfelelő szorzók mellett magas nyereményt ígér.

Így néz ki az új szerencsejáték, naponta kétszer lehet nyerni vele

A játékban 3 paramétert kell jelölni. Az első az évszám, a második a hónap és a nap együttese, a harmadik pedig a szimbólum. Ezek után egy szorzót is meg kell adni egytől ötig, mely után már csak a napi kétszeres sorsolás eredményét kell várnod. 

Ebben a játékban ugyanis egy szelvénnyel egy napon belül kétszer is nyerhetsz, amellett, hogy jelölheted a többszörös játékot is. Ötszörös szorzóval, mindhárom kategóriát eltalálva, akár 100 millió forintot is zsebre vághatsz.

Dr. Uszkay – Boiskó Sándor, a Szerencsejáték Zrt. stratégiai igazgatója a vadonatúj dátum típusú napi játék kapcsán arra is felhívta a figyelmet, hogy korábban többször előfordult, hogy valaki olyan nyert, aki egy meghatározó eseményhez vagy egy hozzá közelálló személyhez kapcsolódó számokat játszott meg.

A felnőtt lakosság 57 százaléka rendelkezik olyan szerencseszámmal, ami egy hozzá közelálló rokonhoz, családtaghoz, baráthoz kötődik. 90 százalékuk megjátssza ezeket a számokat.

– mondta el Dr. Uszkay-Boiskó Sándor, majd hozzátette: „A szerencsejátékok piaca egyértelműen a gyorsabb játékok irányába mozdul el, ami a mindennapi élet felgyorsulásával is összefügg.”

A Szerencsejáték Zrt. legújabb napi játéka már elérhető a lottózókban, illetve virtuális formában, a társaság honlapján. A Napi Mázli a lottójátékoknál megszokott alapjáték-árat kínálja: egy mező kitöltéséért 400 forintot kell fizetniük a játékosoknak, a maximálisan elérhető nyeremény pedig 100 millió forint.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában