Krimi

2022.11.04. 14:03

Szomorú hír: a Dunában talált holttest az eltűnt Szűcs Tamásé

A napokban egy elhunyt férfit találtak a Dunában. A rendőrség most megerősítette: a szeptember végén eltűnt topmenedzser az.

Forrás: Police.hu

Ahogy arról már a Bors is beszámolt, nemrég ismeretlen holttestet talált a Budapesti Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság Adonynál október végén - írja a Bors.

Forrás: Police.hu

A DNS-vizsgálat eredménye - a lap információi szerint - kimutatta, hogy az egy hónapja eltűnt férfit, Szűcs Tamást találták meg, akinek egy ferencvárosi szórakozóhelyről távozva veszett nyoma még szeptember 28-án. Az információt a rendőrség is megerősítette.

A család utolsó pillanatig reménykedett

A család az utolsó pillanatig reménykedett, Tamás apósa azt írta közösségi oldalán:

Most mindazokhoz szólok, akik Tamás felkutatásának ügyében egy emberként mozdultak meg, és forgatták fel velünk a magyar média berkeit. Kerestük Tamást, és megtaláltuk. Sajnos nem úgy, ahogy szerettük volna. Hogy ennek mi a valódi oka, azt kár boncolgatni, hiszen a végeredményen mit sem változtat. Köszönet minden jó szóért, együttérzésért. Eddig erre volt szükségünk. Ezután viszont a béke és nyugalom, amire vágyunk. Zajos volt a kutatás, legyen csendes a vége.


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!