koronavírus képekben

2021.03.15. 07:28

A járvány pozitív élményeit bemutató fotók készítőinek hirdetnek pályázatot

A járványhelyzet ellenére megélt pozitív, lélekemelő, a nehézségeken átsegítő élményeket megmutató fotókat vár a Pécsi Tudományegyetem (PTE) a hazai középiskolások, valamint magyarországi és külföldi egyetemi hallgatók számára meghirdetett fotópályázatán.

A felsőoktatási intézmény közleményében emlékeztet arra, hogy az elmúlt egy év kihívásai során sokat tanulhattak az emberek magukról, környezetükről, a változáshoz való alkalmazkodási képességükről. Rámutattak: bár alapvetően rossz emlék a vírus elleni védekezéssel eltöltött időszak, számos pozitív élménnyel is járt a járvány.

A „PosiTivE – ”Neked mi jót adott a megváltozott élethelyzet?„ elnevezésű fotópályázatot két kategóriában, hazai középiskolás és magyar, illetve külföldi társegyetemek polgárainak hirdetik meg.

A szervezők az elkészült fotókat a [email protected] e-mail címre várják április 30-ig. A beérkezett műveket szakmai zsűri értékeli, és az általuk legjobbnak ítélt ötven alkotást teszik közzé a PTE hivatalos közösségi média felületein. A szakmai zsűri által kiválasztott kategóriánkénti első három helyezettet értékes nyereményekkel jutalmazzák. A pályázatról további információ a pte.hu/positivephoto weboldalon található.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!