Karácsonyfadíszek

2024.02.07. 22:34

Villányból érkeztek a világhírű zeneszerzők a Kincsvadászok című műsorba (videó)

Borsos Zsanett

A TV2 új műsora, ahol a Kincsvadászok a Bares für Rares, másnéven Cash or Trash című, több európai országban is megjelent formátum alapján készült.  A műsorba jelentkező civilek így szakértőktől tudhatják meg, kincseket rejtegettek-e eddig az otthonukban vagy sem. A tárgyak felbecsülését a magyar verzióban két szakértő, Kelen Anna és Megyesi Balázs végzik, majd a régiségekért öt műkereskedő, dr. Katona Szandra, Fertőszögi Péter, Nagyházi Lőrinc, Fejes Tamás, a Tankcsapda dobosa és Molnár Viktor küzd meg egymással, a másikra rálicitálva.

Tóbiás Krisztián Villányból érkezett a stúdióba, három törékeny zeneszerzővel. Karácsonyfadísz gyűjtő, a liciten pedig megmosolyogtatta a szakértőket is a kis figurákkal. A műsorban elmondta, a befolyt pénzt egy nemes ügynek szenteli, mégpedig, hogy évről évre egy szegény család karácsonyát teszi boldogabbá. Végül Molnár Viktor nyerte meg a licitet, ám az összeg kifizetése után a három zsenit is visszaadta tulajdonosának, így támogatva a jó ügyet.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!