Celebfigyelő

2024.03.10. 22:12

Tóth Vera a kigyulladt visegrádi hotelben ünnepelte a születésnapját

Nagyon megrázta a tűzeset, jó barátaik a hotel vezetői - írja az Origo.hu.

Forrás: MW

Fotó: Boldog Ati

Mint írtuk, kigyulladt a visegrádi Hotel Silvanus szálloda felső szintje és teljes terjedelmében égett. A tűzoltók a legmagasabb riasztási fokozatnak megfelelő erőkkel, több vízsugárral vonulta ki a helyszínre. Tóth Gabi és Papp Máté Bence nem sokkal korábban jelentkeztek be egy közös képpel, de a tűz idején már nem voltak a hotelben. Tóth Vera is néhány napja járt ott, a családjával ünnepelte a születésnapját.

Az esetet követően Tóth Vera korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében posztolt a szálláshelyről, ahol ő is járt a héten.

Pár napja a családdal ünnepeltük a szülinapunkat a Silvanus Hotelben, Visegrádon. Az egyik legcsodásabb szülinapozás volt, ez a hely pedig a szívem csücske

írta egy családi fotó kíséretében az énekesnő. A következő történetében már az égő épületről mutatott egy képet. "A legtöbb erőt kívánom a vezetőségnek, akik jó barátaink"  - árulta el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!