A dzsámit is felfestették

2022.11.28. 09:30

Minden karácsonyi fényben úszik a belvárosban

Most, hogy november 25-én megnyitotta kapuit a pécsi adventi vásár, a lakosság nagy része még hétköznap is itt zárja a napot.

Czeczon E.

A kellemes kikapcsolódáshoz a hangulat adott és a látványra sem lehet panaszunk, hiszen hétfőtől csütörtökig, dél után fél öttől egészen este 9 óráig a Laluz Visual Studio öltözteti fényárba a dzsámit. Akik Pécsen élnek, szinte mindennap látják ezt az épületét, ezért is öröm, amikor neves alkalmakkor felöltöztetik, hogy új arcát mutathassa a városban élőknek vagy az ide látogatóknak. Forralt bort szürcsölgetve és tócsnit eszegetve figyelhetjük, ahogy változnak a színek, a formák és a fények neves látványosságunkon.

 A studio egy, már százszor vagy ezerszer látott épületből egy új, mesebeli helyet teremtett, amelynek varázslatosságát tovább növeli a hangszórókból lágyan szóló ünnepi dallamok és a téren felhangzó jókedvű nevetések, beszélgetések. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában