Az egészségről szól a nap

2023.03.08. 20:59

Torna, örömtánc és flashmob várja majd az érdeklődőket

Kozármisleny évek óta tematikus programsorozatot szervez a nők napja köré.

Zs. J.

A Nők hete programsorozat most egy napra összpontosult, március 10-ére. Péntek délelőtt az Alkotmány tér 54. szám alatt ingyenes anyajegyszűrést (regisztrációhoz kötött) tartanak, illetve az érdeklődők egy előadást hallhatnak a bőrhidratálásról és az emlőszűrés fontosságáról, 10.30-ra a művelődési ház parkolójába az idősebbeket várják egy kis testmozgásra, majd 11.30-kor örömtáncot és táncos flashmobot rendeznek.

Ezen a napon Kozármis­lenybe begurul a szűrőbusz is, amely a Kozármislenyi Művelődési Központ előtt áll meg. Az országot járó egészségfejlesztési vizsgálóbuszon alapvetően a szervezett népegészségügyi célú szűrővizsgálatokat teszik elérhetővé, így a méh­nyak-, száj­üregi, a szív- és érrendszeri rizikószűrést. A szűrőbusz délelőtt 10 órától délután 16 óráig lesz a városban, és mint közölték, a szűrések ingyenesek, de a helyszínen regisztráció szűkséges.
Péntek délutánra egy érdekes beszélgetésre várják a mislenyieket: a KultúrSzalon Ex­kluzív vendége Nagy Mariann református lelkész lesz. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában