Rekordot állítottak

2024.03.15. 17:40

Egyszerre tízen tetoválták a vállalkozó kedvű vendéget

Guinness Rekordot állított fel a pécsi Pete Pan Tattoo Studio. A tetoválószalonban március 12-én, kedden öt percig egyszerre 10 tetováló dolgozott egy emberen.

Rajnai-Zsíros Krisztina

 A pécsi tetoválószalon, a Pete Pan Tattoo Studio egyik vendégének, Berki Ferencnek az ötlete volt, hogy fogjanak rekordkísérletbe a szalon tetoválói. 

– Szerettünk volna egy olyan dolgot véghez vinni, amivel kicsit elrugaszkodunk a hétköznapi munkától, emellett természetesen célunk volt az is, hogy a meglehetősen telített piacon egy kicsit ráirányítsuk a figyelmet a szalonra, hiszen úgy gondoljuk, hogy az itt dolgozó tetoválóművészek munkájukkal kitűnnek a sokaságból

 – mondta Kasik Csaba, a stúdió munkatársa.

A stúdióban egyébként heten dolgoznak, ezt a számot kerekítették fel tízre a vendégtetoválókkal. A rekordkísérletben tehát részt vett: Halász Boglárka, Danyi Brigitta, Szabó Péter, Gáspár Boglárka, Bertalan Alexandra, Adorján Armand, Kasik Csaba, valamint a vendég tetoválók, Leyer Kornél, Fülöp Norbert és Mammel Balázs, és persze a vendég, Berki Ferenc. A folyamatot Marsalkó Péter fotós örökítette meg, és tanúként volt jelen Meretei István, valamint a rekordot felügyelő ügynök. Mielőtt a csapat nekikezdett volna a kísérletnek, a felügyelő arra hívta fel a jelenlévők figyelmét, hogy minimum 5 percig kell tartania a folyamatnak. Ez természetesen sikerült, így a Guinness rekordról szóló tanúsítványt meg is kapták a résztvevők. Néhány hét múlva pedig minden résztvevő fog kapni egy személyre szóló elismerő oklevelet. 

– Egyszerre kezdtünk el dolgozni, és legalább öt percen keresztül kellett tetoválnunk, így a vendégre a rekordkísérlet után 10 viking rúna került 

– mondta a tetováló. A vendégnek egyébként egyáltalán nem jelentett kellemetlenséget, hogy egyszerre 10 tűvel dolgoztak rajta, a fájdalom sem volt nagyobb, mint máskor. Egyébként pedig már rutinos vendégről van szó, akinek nyilvánvalóan nem ezek voltak az első tetoválásai. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában