Kiállítás

2024.04.01. 15:00

Taroltak a nézők körében a veterán autók a találkozón - galéria

Zsúfolásig megtelt a hétvégén a pécsi Expó Center hatalmas szabadtéri területe az Oldtimer Club Pécs által szervezett Nagypénteki Veteránjármű Kiállítás és Börze alkalmával.

Hajdu Zsolt

Forrás: facebook_Bánkúti Gábor

Az ingyenes rendezvényen a szervezők a kiállított veterán autókat regisztrálták, de a látogatók és érdeklődők számát csak becsülni lehetett. A hagyományos, nagyszabású rendezvényen csak nem négyszáz autót állítottak ki, ezen felül pedig több tucat veterán motort is megcsodálhattak az érdeklődők. 

A minden bizonnyal a legtöbbet fotózott modell - a két Cadillac mellett - a hófehér Mercedes Excalibur volt. Természetesen nem volt hiány a régi Ladákból, Wartburgokból és Trabantokból sem, szép számmal akadtak Mercedesek, Fordok, Opelek is a hosszan kígyózó sorokban.

Megszámlálhatatlan alkatrészt is kínáltak a börzén, csakúgy mint kis modellautókat. 

A pécsiek kedvence, az emeletes busz is a baranyai vármegyeszékhelyre érkezett ebből az alkalomból, folyamatosan szállította az utasokat egy kis városnéző útra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában