Ingatlanajánló

2022.10.23. 16:35

Moziszoba és iroda is jár egy Vince utcai, Tettye közeli lakáshoz

Kevés otthonban akad moziszoba. Hát még ilyen profi! A terasz szinte már csak hab a tortán… És akkor még szó sem esett az irodaként is használható lakrészről! Irány a pécsi, Vince utcai, Tettye lábánál kínált otthon!

bama.hu (forrás: Ingatlanbazár.hu)

Pécsett a Tettye lábánál eladó egy, felújított, jelenleg irodaként funkcionáló ingatlanegyüttes! Az ingatlan 239m2-es (92+97+50m2) és 3hrsz-n található.Az épületet a modern, fiatalosan, egyedileg kialakított, tágas és világos terek jellemzik.

 

A kialakításnak köszönhetően adott egy 97m2 -rész mely lakásnak kialakítható, ehhez kapcsolódik egy 50m2 rész mely irodaként funkcionálhat illetve a 92m-es különálló épület( jelenleg is irodaként van bérbeadva) pedig kiadható! A pihenést a tágas udvar, a moziszoba (közösségi tér) valamint a terasz biztosítja! 2 gépkocsibeálló tartozik az ingatlanhoz! A kialakításának és a lokációnak köszönhetően, számos lehetőséget hordoz magában az ingatlan! 

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában