Új kapcsolatok

2023.10.07. 18:50

Ismerje meg a Kamarát – Ismerjük meg egymást! - megszólít a gazdasági önkormányzat

Rendezvény keretében látja vendégül az érdeklődő vállalkozásokat a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara. A gazdasági önkormányzat felhívással fordult a cégvezetők, vállalkozók felé.

Bama.hu

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara örömmel várja az idei évben regisztrált vállalkozásokat egy kötetlen tájékoztatóra, hogy részletesen megismerhessék az igénybe vehető kamarai szolgáltatásokat és együtt megtaláljuk azokat a területeket, ahol kölcsönösen egymás segítségére lehetünk!

Rendezvényünkön való részvétel díjmentes, de előzetes online regisztrációhoz kötött, melyet a jelentkezés sorrendjében tudunk fogadni maximum 50 főig. Túljelentkezés esetén későbbi időpontot fogunk megadni egy következő rendezvényre válasz e-mailben.

Kérjük, ha már regisztrált, de mégsem tudna részt venni a programon, jelezze felénk 2023. október 25-ig a [email protected] címen, így túljelentkezés esetén a várólistáról tudjuk még másoknak biztosítani a részvételt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!