Munkavégzés

2024.01.31. 13:40

Csütörtökön reggel lezárják az Északmegyer dűlőt

Az Északmegyer dűlőben január 27-én, szombaton egynapos lezárás mellett elkezdődött az állami beruházás keretében megvalósuló szennyvízvezeték-építési munkálatokat követő burkolat-helyreállítás.

A visszatöltött közműnyomvonalon ezúttal újabb szakaszon folytatódik a beton útalap építése. Az utca legszűkebb szakaszán csak teljes szélességű útlezárás mellett folyhat a munkavégzés. Ezúttal munkanapokon történik az építés, mert a jelenlegi ütemben az átjárhatóság a Harman Becker Kft. parkolóján keresztül mindkét irányba biztosítható.

A fentiekre tekintettel 2024. február 1-jén, csütörtökön reggel 7 órától február 3-án, szombaton reggel 7 óráig az Északmegyer dűlő a 12. szám (autóbontó nyugati oldala) és a Szilva utca közötti szakaszát teljes szélességben lezárják.

A lezárás idején (a járműszerelvények kivételével) a járműforgalom és a gyalogosok számára az átjárás a Harman parkolóján keresztül mindkét irányba biztosított lesz. A teljes szélességű forgalomkorlátozás szombaton reggel 7 órakor megszűnik és a közlekedés félpályán megindulhat. A munkaterület és környezetének végleges helyreállítása tavasz végén, illetve nyáron az aszfaltrétegek beépítésével, illetve a padka- és zöldterület rendezéssel fejeződik be - olvasható a Biokom közleményében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!