III. Baranyai Ízelítő

2024.03.05. 11:00

Háromnapos termelői vásár lesz az Árkádban

Több mint harminc kiállítóval rendezi meg március 7-9-ig a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara baranyai szervezete a társszervezeteivel a III. Baranyai Ízelítő kézműves és termelői vásárt Pécsen, az Árkád Bevásárlóközpontban.

Rajnai-Zsíros Krisztina

2023 Az Árkád bevásárlóközpontban a Baranyai Termelőkért és Kézművesekért Egyesület három napos vására, a Baranyai Ízelítő Termelői és Kézműves Vásár nyílt meg. Fotó: Laufer László, Dunántúli Napló

 A program a helyi kultúra és hagyományok bemutatására és népszerűsítésére szolgál, hiszen a vásáron a látogatók megismerhetik a baranyai régió helyi termelők és kézművesek munkáját és életmódját. A sajtótájékoztatóval egybekötött megnyitón – március 7-én 11 órakor – Dr. Őri László, a Baranya Vármegyei Közgyűlés elnöke, Rittlinger József, a NAK Baranya vármegyei elnöke, Rabb Szabolcs, a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara főtitkára és Varga Zsanett, a Baranyai Termelőkért és Kézművesekért Egyesület elnök asszonya köszönti a megjelenteket.

A vásárlókat a 13 pécsi kiállító mellett Kozármisleny, Áta, Pogány, Csarnóta, Cserkút, Pellérd, Diósviszló, Zengővárkony, Martonfa, Csonkamindszent, Bogád, Somberek, Mecseknádasd, Pécsvárad, Bicsérd és Alsómocsolád településekről érkező helyi termelők, illetve kézművesek várják majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában