krimi

2020.07.16. 09:39

Bozótvágó késsel raboltak ki egy boltot Siklóson – videó!

A rendőrségre július 15-én 18 óra 20 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Siklóson, a Hajdú utcában kiraboltak egy boltot.

(zsj)

A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy egy férfi egy bozótvágó késsel a kezében bement a boltba, majd pénzt követelt. Miután megkapta a pénzt, elmenekült a helyszínről.

Az eset során nem sérült meg senki.

A rendőrök jelentős erőkkel keresik az elkövetőt. Az esettel kapcsolatban felfegyverkezve elkövetett rablás miatt nyomoz a Siklósi Rendőrkapitányság, a nyomozás érdekeire való tekintettel egyelőre bővebb tájékoztatást nem adtak.

A férfiról a biztonsági kamera felvételt készített.

Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján a rendőrök egy körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú és körülbelül 20-30 év körüli férfit keresnek. A rablás során egy sötét színű, hosszúujjú felsőt, piros kapucnit, valamint világosszürke, feltehetően pamut térdnadrágot viselt. Bal füle mögött a váll irányában tetoválást visel, amely vélhetően betű karakterekből áll.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=22&v=_4wN_eiYqhc&feature=emb_logo

A Siklósi Rendőrkapitányság kéri, hogy, aki látta az esetet, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben (h-cs: 8 – 16; p: 8 – 13) a Siklósi Rendőrkapitányságon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!