Elfogatóparancsot adtak ki

2022.08.23. 13:30

A topbűnözők között két baranyai férfi is szerepel

A rendőrség körözési toplistáján jelenleg is ötven személyt keresnek, köztük van két baranyai férfi is.

bama.hu (forrás: police.hu)

Fotó: Shutterstock

A képen látható személyeket a Magyar Rendőrség a velük szemben fennálló elfogatóparancs alapján keresi - olvasható a police.hu oldalon. Amennyiben valaki felismeri őket, vagy információval rendelkezik a hollétükről, bejelentést tehet a rendőrség honlapján. A bejelentés elküldése anonim módon is lehetséges.

Egri Norbert jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését nem kezdte meg, ezért körözik. Nyomravezetői díjat is kitűztek, amelynek összege 200 ezer forint.

Egri Norbert

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó kettőszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki Egri Norbert felkutatását közvetlenül elősegítő olyan információval szolgált, ami az elfogását eredményezi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.

Futó Csaba Lajost szabadságvesztés letöltése céljából körözik, költségvetési csalás miatt adott ki a bíróság elfogatóparancsot vele szemben.

Futó Csaba Lajos

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában