Tisztázatlan körülmények

2023.03.07. 08:48

Halálra gázolt egy kukásautó egy idős hölgyet Pécsett (Galéria)

Zs. J.

Fotó: Laufer László

Egy tehergépjármű sofőrje március 7-én reggel Pécsett, a Bánki Donát úton eddig tisztázatlan okból és körülmények között elütött egy gyalogost. A balesetben a gyalogosan közlekedő nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Frissítés:

A tragikus esettel kapcsolatban a pécsi önkormányzattól kaptuk az alábbi értesülést. A városháza közleményét változtatás nélkül közöljük:

,,Március 7-én reggel fél 8 körül halálos baleset történt Pécs Uránvárosban, a Bánki Donát utcában. A Biokom NKft. egyik hulladékgyűjtést végző teherautója eddig tisztázatlan körülmények között elgázolt egy idős hölgyet. A balesetben az asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrségi helyszínelés jelenleg is zajlik, az autót üzemeltető társaság mindenben együttműködik a nyomozóhatósággal. A vizsgálat lezárultáig a Biokom NKft. és Pécs önkormányzata további információt nem oszt meg a nyilvánossággal.

Az autó személyzetét rendkívüli módon megviselték a történtek, a sofőr sokkos állapotban van. Számára a Biokom felajánlotta szakember segítségét.

Osztozom az elhunyt pécsi asszony szeretteinek fájdalmában.

Péterffy Attila

Pécs Megyei Jogú Város polgármestere"

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában