Nem sérült meg senki

2023.04.19. 13:18

Nemcsak egy, hanem két autó is égett Pécsett

bama.hu (forrás: katasztrófavédelem)

Forrás: Olvasói fotó

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk parkoló autó kapott lángra kedd reggel Pécsett, a Zsolnay Vilmos utcában. A többi autóval elálltak az égő jármű közeléből, így a lángok nem terjedtek át másra. A helyszínen lévők porral oltó készülék segítségével megkísérelték eloltani a tüzet, azonban nem jártak sikerrel. A pécsi hivatásos tűzoltók kiérkezésekor az autó motortere és műszerfala égett. Az egység eloltotta a lángokat, majd hőkamerával átvizsgálta a kocsit. A tüzet a biztosítéktábla meghibásodása okozhatta.

Menet közben füstölni kezdett egy személyautó Pécsett, az 57-es úton kedd délután. A járműben csak a sofőr utazott, aki a füstöt észlelve azonnal félreállt az autójával. A lángoló motorteret a közterület-felügyelet éppen arra járó járőrei egy porral oltó segítségével eloltották. A pécsi hivatásos tűzoltók hőkamera segítségével átvizsgálták a gépjárművet, további tűzoltói beavatkozásra azonban nem volt szükség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában