Traktorral ütközött

2023.05.02. 09:28

A PMFC korábbi játékosa halt meg egy zalai balesetben

Traktor ütközött motorral hétfőn Hahóton. A balesetben a motoros, egy zalaegerszegi 25 éves fiatal férfi a helyszínen életét vesztette.

Zs. J.

Forrás: A PMFC hivatalos Facebook oldala

A balesetben a PMFC korábbi játékosa hunyt el. A PMFC közösségi oldalán számolt be a szomorú hírről. A baleset körülményeiről ezt írták: „Klubunk megrendülten értesült róla, hogy tragikus körülmények között, 25 esztendős korában elhunyt egykori támadónk, Fujsz Richárd, aki egy nehéz időszakban, a 2018/2019-es NB III-as szezonban erősítette a PMFC-t. Emlékedet örökké megőrizzük. Nyugodj békében, Ricsi!”

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője a zaol-nak elmondta: hétfőn eddig tisztázatlan körülmények között Hahóton a Csányi utcában összeütközött egy motorkerékpáros és egy traktor. A baleset következtében a motoros a helyszínen életét veszítette. A tragédia körülményeit a vármegyei rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti osztálya, szakértők bevonásával vizsgálja.  

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában