Brutalitás Szigetváron

2023.08.02. 10:11

Söröspoharat tört ripityára élettársa fején az agresszív férfi – megrázó videó

A Szigetvári Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntettének kísérletével vádolja azt a férfit, aki egy szigetvári vendéglátóhelyen söröspohárral ütötte meg élettársát – olvasható a Baranya Vármegyei Főügyészség sajtóközleményében.

Bama.hu

Mint írják, a vádirat szerint a 40-es éveiben járó férfi és élettársa 2022. október 2-án délután egy szigetvári vendéglátóhely teraszán italoztak mások társaságában. A vádlott és élettársa veszekedni kezdtek egymással, ami odáig fajult, hogy a férfi a kezében levő, teli söröspohárral megütötte a sértett nő arcát.

Az ütés a nő száját érte, a pohár összetört, és éles széle megvágta a sértett ajkát. A bántalmazás ugyan nyolc napon belüli sérüléseket okozott, de csak a véletlenen múlt, hogy a nő szemgolyója nem sérült meg súlyosabban.

A Szigetvári Járási Ügyészség a férfit súlyos testi sértés bűntettének kísérletével vádolja, aminek a büntetési tétele három évig terjedő szabadságvesztés. Az ügyészség vádiratában azt indítványozta, hogy a bíróság a vádlottat felfüggesztett szabadságvesztésre ítélje.

Az esettről videó is készült

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!