Baleseti helyszínelő

2023.11.29. 17:36

Komoly lehet a baj: több rendőrautó és mentő is a helyszínen van

Czeczon Enikő

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Daniel Reiner

Olvasónk jelezte, hogy több rendőrautó és mentőautó tartózkodik Vajszló és Páprád között. Az eset a szerda délutáni órákban történt, amelyben érintett egy busz is, amelynek betört az ablaküvege. Feltételezése szerint az eset vagy közúti baleset lehetett, vagy valami történhetett a buszon. 

A tájékoztatása alapján négy rendőrautó és három mentőautó volt a helyszínen, és érkezett az érintett területre egy közúti és egy baleseti helyszínelő is. A három mentőautóból kettő már több órája a helyszínen van, a harmadik viszont már távozott.

Az esettel kapcsolatban megkerestük a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát, amint válaszolnak megkeresésünkre, frissítjük cikkünket.

Frissítve

A rendőrség tájékoztatása szerint a Páprád és Vajszló közötti balesetben egy busz és egy kerékpáros az érintett. A Páprádról Vajszló felé közlekedő személygépkocsi az előtte közlekedő kerékpárost ütötte el. Az érintett útszakaszon a teljes útzárt feloldották, már lehet arra közlekedni.

Úgy tudjuk, hogy az eset következtében a kerékpáros elesett, és súlyosan, életveszélyesen megsérült.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában