Rendőr irányítja a forgalmat

2023.11.30. 16:57

Újabb motoros baleset borzolja a kedélyeket a 48-as térnél - óriási a torlódás, aki teheti kerüljön

Czeczon Enikő

Fotó: Cz.E.

Olvasónk jelezte, hogy baleset történt Pécsen csütörtökön a délutáni órákban. Az eset a 48-as téri kereszteződésben történt. Tájékoztatása szerint motoros baleset történhetett.

A helyszínre a rendőrség és a mentők is kiszálltak. A forgalmat rendőr irányítja. 

Az esettel kapcsolatban megkerestük a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát, amint válaszolnak megkeresésünkre, frissítjük cikkünket.

Frissítés

A rendőség tájékoztatása szerint egy motorkerékpáros és egy tehergépkocsi ütközött össze a 48-as téri kereszteződésben, és jelenleg is rendőr irányítja a forgalmat. 

Úgy tudjuk, hogy vélhetően az eset során a motoros megsérült. A baleset óriási torlódást okoz, a 6-os főúton mindkét irányban hatalmas a kocsisor.

Frissítés

A rendőrség újabb tájékoztatása szerint a motorkerékpáros déli irányból érkezett, és a Lánc utca felé tartott, míg a tehergépkocsi a 6-os úton haladt a belváros felé, és a kereszteződésben ütköztek össze. 

Értesüléseink szerint több mentő is a helyszínen tartózkodott, viszont csak egy ember sérült meg, a motorkerékpáros, ő azonban súlyosan.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában