Jelentkezőket várnak

2024.01.11. 09:00

Az újévben is toborozzák a határvadászokat

Toborzó munkatársaink továbbra is várják a határvadász hivatás iránt érdeklődőket - írja közleményében a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság toborzócsoportja.

Bama.hu

Fotó: Unger Tamás

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság toborzócsoportja az elmúlt héten összesen 14 helyszínen népszerűsítette vármegyénkben a szerződéses határvadász-képzést. Tájékoztatást adtak a jelentkezés feltételeiről, a felvételi eljárásáról és a leendő szolgálati feladatokról. Az érdeklődők részére szórólapokat osztottak, segítséget nyújtottak a jelentkezési nyomtatványok kitöltéséhez.

A jelentkezés menetéről, feltételeiről, felvételi eljárásról és az új jogviszony tartalmáról bővebb tájékoztatás az alábbi linken is elérhető:

https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes[1]

A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

Legyél Te is szerződéses határvadász, vegyél részt államhatárunk védelmében! - zárják a közleményt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában