Több bejelentés is érkezett

2024.01.28. 15:45

Egy beteg gyermek családját károsította meg egy pécsi ügyvédnő

Tóth Viktória

Illusztráció

Fotó: YP_Studio

Egy súlyos beteg kisgyermek kezelésére szánt összeget sikkasztott el egy pécsi ügyvédnő - számolt be az ATV. Mint arra riportjukban rávilágítottak, a gyermeket Németországban gyógykezelték volna, ám az ügyvéd a rábízott pénzt nem a kórháznak, hanem saját magának utalta el. Amikor erre rájöttek, a család feljelentést tett, ekkor derült ki, hogy a rendőrség már több bejelentés alapján több mint 200 milliós csalás és sikkasztás miatt vonta eljárás alá az ügyvédet. 

Eddig 10 sértett tett feljelentést a rendőrségen az ügyvédnővel szemben - foglalta össze az ATV. Volt olyan ügyfél is, akit úgy vert át, hogy a munkadíjat átvette, ám a bíróságra már nem adta be az ügyfele által kért papírokat. A rendőrség úgy tájékoztatta a televíziót, hogy az ügyben több rendbeli ügyvédi visszaélés, több rendbeli csalás, valamint hamis magánokirat felhasználása miatt nyomoz a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság egy 34 éves pécsi nő ellen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában