Éjjel történt

2024.01.30. 07:15

Hatalmas tűz ütött ki Gödrén: a tűzoltók megfékezték a lángokat (Frissítve)

Hétfőn késő este érkezett az információ, hogy egy munkagép ég teljes egészében egy hatszáz négyzetméteres csarnoképületben Gödrén, a Sport utcában.

Bama.hu

Képünk illusztráció

Fotó: Ted Horowitz Photography

Két kisteherautó és négy munkagép állt az épületben, valamint gázpalackokat is tároltak a csarnok másik végében. A helyszínre kiérkeztek a sásdi, a kaposvári és a dombóvári hivatásos tűzoltók, akik három vízsugárral oltották a lángokat. A munkálatok közben kivittek az épületből három palackot, amelyeket nem ért el a tűz. A helyszínre a szentbalázsi önkéntes tűzoltók is kiszálltak, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is.

Úgy tudjuk, hogy végül a sásdi, a kaposvári és a dombóvári hivatásos tűzoltóknak három vízsugárral sikerült eloltaniuk a lángokat, ahol a kigyulladt munkagép teljesen kiégett. A tűz következtében az épület teteje több helyen beszakadt.

Az esettel kapcsolatban megkerestük a Baranya Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjét, amint válaszol megkeresésünkre, frissítjük cikkünket.

Frissítés

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy teleszkópos rakodó égett teljes terjedelmében tegnap késő este Gödrén. A csarnokból, amelyben a jármű állt, a sásdi hivatásos tűzoltók két oxigén-, és két acetilénpalackot vittek ki, míg a dombóvári és kaposvári egységek eloltották a lángokat. A tűz az épületben lévő többi munkagépre nem terjedt át, azonban a tetőszerkezet körülbelül száz négyzetméteren károsodott. 

Úgy tudjuk, hogy a csarnokban senki sem tartózkodott, személyi sérülés nem történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában