Frissítve!

2024.02.22. 16:12

Bűnügyi helyszínelés zajlik a Jurisics Miklós utcai szolgáltatóháznál (videó)

Rablás áldozatává vált egy pécsi patika is

Olvasónk jelezte hírportálunknak, hogy több rendőrautó tartózkodik Pécsett, a Jurisics Miklós utcai szolgáltatóháznál, valamint szakfanderbe öltözött helyszínelőket is látni véltek a helyszínen csütörtök délután. 

A rendőrség több autóval és két helyszínelőkocsival vonult ki a területre. Híreink szerint a szolgáltatóházban lévő patikába mentek be. 

FRISSÍTÉS:

Egy férfi február 22-én nem sokkal délután fél kettő előtt, maszkkal a fején bement az egyik pécsi gyógyszertárba, majd követelte az eladótól a napi bevételt. Miután a pénzt megkapta, elmenekült a helyszínről.

Úgy tudjuk, hogy az eset során nem sérült meg senki. A körülmények tisztázása, valamint a rabló felkutatása folyamatban van.

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság rablás elkövetése miatt nyomoz az ügyben.
 

 

A SIPO Patika üzenetet hagyott a Facebook-oldalunkon közzétett cikk alatt a Jurisics Miklós utcai rablás elkövetőjének, valamint a jövőbeli fegyveres rablóknak, amelyben így fogalmaznak: 

Tisztelt Fegyveres Rabló bácsi/ Jövőbeli Fegyveres Rablók!

Hogy a jövőben elkerüljük a kellemetlenségeket mely mindkettőnket nyilvánvalóan érint, hisz te egy jobb ügyvéd egy órás tiszteletdíjával távoztál mi pedig 5 órát voltunk kénytelen bezárni és a rendőrségen csücsülni, nem beszélve arról hogy betegeink így nem jutottak hozzá gyógyszereikhez:

Tehát az illúziók elkerülése végett, egyfajta ROI (return of invest) mérlegelés, vagy közérthetően megéri-e úgy általánosságban patikát kirabolni? Nem éri meg. Azért nem éri meg, mert a tranzakciók 90%-a mára már bank- illetve/és egészségpénztári kártyákkal történik még egy ilyen a forgalomtól eleső kisebb gyógyszertárban is mint a SIPO Patika “Jurisics”.

Köszönjük a figyelmet!

Gyógyszertári munkatársaink hősök!


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában