Eltűnt a föld színéről

2024.02.02. 09:27

Október óta nem találják az eltűnt 16 éves baranyai lányt

Továbbra sem találják az október elején Bogádról eltűnt, azóta ismeretlen helyen tartózkodó 16 éves Renye Szabrina Máriát, akinek felkutatásában kéri a lakosság segítségét a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Bama.hu

A pénteken a baranyai rendőrség Facebook-oldalán ismét közzétett felhívásuk szerint a Pécsi Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya folytat eljárást a 153 centiméter magas, barna szemű, hosszú, fekete hajú lány ügyében.

A fotón is látható Renye Szabrina Mária október 2-án a bogádi lakásotthonból kimenőre ment, azonban oda nem tért vissza. Azóta nem adott életjelet magáról, tartózkodási helye ismeretlen – írta a vármegyei főkapitányság, jelezve, hogy a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A rendőrség azt kéri, hogy aki a képen látható lányt felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyéről információja van, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenes Telefontanú 06-80-555-111-es zöldszámán, a 112-es központi segélyhívón, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában