Balhé a vásárcsarnokban

2024.02.21. 08:44

Vádemelés: bántalmazott egy idős vásárlót a pékség vezetője, mert megfogdosta a kenyeret (videó)

A Pécsi Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat egy férfi ellen, aki a pécsi vásárcsarnokban nekitámadt egy vásárlónak. Az esetről korábban mi is beszámoltunk.

Bama.hu

Forrás: Magyarország Ügyészsége

A vádirat szerint a férfi, aki a vásárcsarnokban található egyik pékség vezetője, 2023 októberében a csarnokban szóváltásba keveredett egy idős férfival egy kenyér megvétele kapcsán.

A vádlott sérelmezte, hogy a sértett kézzel fogta meg a kenyeret. A szóváltás közben a vásárló a pékség pultjára tette a kenyeret, amit a vádlott kidobott a folyosóra. Ekkor a sértett a kenyeret felvette, visszavitte a pékséghez és lerakta a pultra, majd távozott a bolttól.

A vádlott ekkor a pult mögötti részből kirohant a folyosóra, két kézzel megragadta a sértett nyakát, majd olyan erővel meglökte, hogy a férfi hanyatt esett.  

Miközben a sértett a földön feküdt, a vádlott folyamatosan kiabált vele, majd egy rúgó mozdulatot tett a földön fekvő férfi felé, azonban az nem érte el az idős embert.

Ezután a vádlott eltávozott a sértettől, azonban amikor az feltérdelt, a vádlott ismét visszafordult hozzá, vele ismételten kiabálni kezdett.  

A vádlott cselekményét akkor hagyta abban, amikor a biztonsági őrök megjelentek a helyszínen.

A férfi cselekménye a garázdaság vétségének a megállapítására alkalmas.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában