Egy gázpalack is felrobbant

2024.05.21. 15:27

Lángol egy társasház teteje a pécsi Karancs utcában

Egy négylakásos társasház tetőszerkezete, valamint a ház melléképületének teteje ég Pécsen, a Karancs utcában.

Jusztin Levente

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Gorodenkoff

A város hivatásos tűzoltói és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat érkeztek a helyszínre, összesen hét vízsugárral oltják a lángokat. Az egységek a munkálatok közben kihoztak az épületből két gázpalackot, amelyet visszahűtöttek, egy gázpalack pedig kiérkezésük előtt felrobbant. A tűzoltók jelenleg a lángok továbbterjedésének megakadályozásán dolgoznak.

Az esettel kapcsolatban megkerestük a Baranya Vármegyei Katasztrófavédelemi Igazgatóság szóvivőjét, Horváth Nikolett Csillát, aki megerősítette információinkat. 

Frissítés 

Az egyik ingatlan lakhatatlanná vált, így lakója számára lakosságvédelmi intézkedésre lesz szükség. A város hivatásos tűzoltói és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat érkeztek a helyszínre, összesen hét vízsugárral dolgoztak a lángok megfékezésén. Az egységek a munkálatok közben kihoztak az épületből két gázpalackot, amelyet visszahűtöttek, egy gázpalack pedig kiérkezésük előtt felrobbant. A tűzben egy másik lakás is érintetté vált, a fürdőszoba mennyezete károsodott kisebb mértékben. Az utómunkálatokhoz a pécsi önkéntes tűzoltók is a helyszínre érkeznek.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!