Tűz és műszaki mentés

2024.07.01. 19:07

A hőségben kevesebb káresethez riasztották a tűzoltókat

Szerencsére kevés káreset jutott június utolsó hétvégéjére. A Baranya vármegyei egységek két tűzesetet számoltak fel, emellett hat műszaki mentéshez riasztották őket.

Bama.hu

Forrás: Katasztrófavédelem

Pénteken egyetlen káreset történt a vármegyében

Villanyóraszekrény égett egy vokányi családi háznál péntek délután. A siklósi hivatásos tűzoltók egy porral oltóval eloltották a tüzet, mely másra nem terjedt át. Személyi sérülés nem történt.

 

Teljes terjedelmében égett egy autó motortere és műszerfala

Kigyulladt egy személyautó szombat este Magyarhertelenden. A lángokat a sásdi és komlói hivatásos tűzoltók teljes útlezárás mellett eloltották. Személyi sérülés nem történt.

 

Felborult egy autó, ketten megsérültek

Árokba hajtott, majd felborult egy személyautó szombaton késő este Bogádmindszenten, a Kossuth Lajos utcában. Az autóban összesen négyen utaztak, közülük ketten nem sérültek meg, a másik két embert azonban a mentősök súlyos sérülés gyanújával szállították kórházba. A sellyei hivatásos tűzoltók az egyik sérültet segítettek kiemelni az autóból, emellett a helyszínt biztosították.

 

Megcsúszott az úton

Szalagkorlátnak ütközött egy lakókocsit vontató autó vasárnap délután az M60-as autópályán, Kisnyárád térségében. Az autóban egyedül utazó sofőr nem sérült meg. A véméndi hivatásos tűzoltók a helyszínt biztosították, valamint a leállósávba terelték a forgalmat. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!