siklós

2018.01.01. 17:30

Négy startmunka program van tervben

Az önkormányzat folytatja startmunka közfoglalkoztatási programját, melynek tervezetét a decemberi képviselő-testületi ülésen tárgyalták.

Zs. K.

2018-ban összesen 45 fő létszámigényt nyújtott be a városvezetés a megyei kormányhivatal Siklósi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya felé.

A helyi sajátosság programban folytatódik a betonelemek gyártása, amelyek lehetővé teszik a támogatott saját kivitelezést, több területen. A tervek szerint térburkoló- és szegélyelemeket gyártanak a közterületi kommunális és szelektív gyűjtőkhöz. Emellett a közfoglalkoztatásban részt vevők mederlapokat készítenének a csapadékvíz-elvezető hálózat megújításához. A program keretében folytatódnak a város köztéri bútorainak és eszközeinek felújítása, a belterületi utak, járdák karbantartása, csapadékelvezető árkok, medrek tisztítása, valamint a mezőgazdasági program keretében az 5,9 hektáros önkormányzati földterület megművelése is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!