gázszivárgás

2018.04.16. 11:35

Kábelt fektetnek Mohácson a gázszolgáltató munkatársai

Az E.ON Dél-dunántúli Gázhálózati Zrt. annak érdekében, hogy gázelosztó hálózatának üzembiztonságát fenntartsa, az esetleges meghibásodásokat, üzemzavarokat megelőzze, folyamatosan karban tartja, korszerűsíti vezetékhálózatát.

E mellett a vezetékek kontrollja is folyamatos: az E.ON szakemberei éves karbantartási terv alapján rendszeresen műszerrel vizsgálják a gázvezetékek állapotát annak érdekében, hogy a legkisebb kezdődő szivárgást is kiszűrjék.

Az ellenőrzés során az Ady Endre utcában jelzett a műszer: gázszivárgást talált a középnyomású gázvezeték rendszeren. A javítást – a szükséges előkészületeket követően – ma, hétfőn reggel kezdték meg a szakemberek.

A reggeli-délelőtti órákban szakaszoló elzáró cseréjére került sor. A cserét a szakemberek elvégezték, a munkaterületet visszatemették és ideiglenesen helyreállították, hogy az visszaadható legyen a forgalomnak.

Jelenleg már félpályás lezárás van érvényben, a parkoló területében dolgoznak a szakemberek.

Várhatóan a késő délutáni órákra a munkálatok befejeződnek. Ezt követően kerül sor a felbontott munkaterületek betonozására.

Az útfelbontással járó munkálatok időtartama alatt gázszünet nincs, a szolgáltatás a megszokott módon vehető igénybe.

A munkálatok elvégzését követően az E.ON gondoskodik a felbontott burkolat helyreállításáról, a környezet rendezéséről az eredeti állapotnak megfelelően.

A munkálatokban érintett ügyfelei megértését, türelmét ezúton is köszöni a társaság!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!