felújítás

2018.06.29. 09:40

Sószoba is vár majd a felújított óvodában

Megkezdték a több mint száz éve alapított Mágocsi Bokréta Óvoda Egységes Óvoda-Bölcsőde átalakítását, valamint új bölcsődei szárnnyal történő bővítését is a napokban.

Zsigmond József

A város több mint kétszázhuszonkét millió forint összegű vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programból. Az új bölcsődei csoportszoba és a hozzá kapcsolódó kiszolgáló helyiségek tizennégy kisgyermek ellátását biztosítja majd. Az óvoda átalakításával megújul a főzőkonyha, az étkező és a dolgozói helyiségek, valamint a gyermekek részére sószoba létesül.

A fejlesztés várhatóan jövő év májusában fejeződik be, melyet követően az intézmény száznégy fő három-hat éves korú és tizennégy fő három év alatti gyermek óvodai és bölcsődei ellátását tudja majd biztosítani. A beruházásnak köszönhetően három új munkahely is létesül a baranyai kisvárosban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!