Szigetvár

2018.12.27. 16:35

Fiatal szakemberek kapnak támogatást

A város önkormányzata a „Héthatár – Humán szolgáltatások fejlesztése térségi szemléletben” című nyertes projektjéhez kapcsolódóan támogatja majd a jövőben a helyi fiatal szakembereket.

T. V.

A szóban forgó pályázatra a humán közszolgáltatásban – védőnői szolgálat, óvoda, általános és középiskola, könyvtár, Család és Gyermekjóléti Központ és Szolgálat, dr. Raksányi Árpád Integrált Szociális Intézmény – dolgozók jelentkezhetnek. Várhatóan öt-nyolc személy részesülhet anyagi – maximum 40 ezer forint/hó – támogatásban.

A kiírás keretében továbbá azon helyi szakemberek pályázhatnak, akik vagy harminc év alatti friss diplomások, vagy huszonöt év alatti középfokú végzettségűek. Előny, ha pályakezdő személy jelentkezik.

Amennyiben a pályázat pozitív elbírálásban részesül, a támogatás időtartama alatt a nyerteseknek többek között Szigetváron kell munkát vállalniuk és állandó vagy ideiglenes szigetvári lakcímmel kell rendelkezniük. A benyújtáshoz szükséges adatlap, és a további részletek a város honlapján érhetőek el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!