Szentlőrinc

2020.07.10. 18:09

Eredményhirdetést és túrát tartanak

A Szentlőrinci Ifjúsági Műhely (SZIM) fotópályázatot hirdetett júniusban, amelynek központi témája a város volt. Az elkészített fényképeket a műhelynek kellett elküldeni, akik a SZIM Facebook-oldalára töltötték fel a fotókat.

Forrás: Shutterstock

A legjobban sikerült alkotásokat közönségszavazás alapján hirdetik ki, a szavazatokat még július 10. éjfélig várják. Eredményhirdetést másnap, azaz július 11-én tartanak.

A Szentlőrinci Ifjúsági Műhely által szervezett biciklitúra is ezen a napon lesz majd, ahova kicsiket – kiskorúakat szülői felügyelettel –, nagyokat szeretettel várnak. Az indulás 9 órakor lesz a szentlőrinci „kék épület” elől. A körülbelül 25 kilométer hosszú útvonal a következő lesz: Szentlőrinc–Királyegyháza–Tarcsapuszta–szentlőrinci Szőlőhegy–Szentlőrinc. A biciklitúráról visszaérve a résztvevők megismerhetik a SZIM-et, és kipróbálhatják a Műhely eszközeit. A szervezők szerint érdemes a biciklik műszaki állapotát otthon, még indulás előtt felmérni, és az okmányokat és láthatósági mellényt elvinni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!