városvezetés

2020.11.03. 12:30

Még egy alpolgármester segíti majd a munkát Siklóson

Riegl Gábor polgármester kezdeményezésére Hirdi Attila a jövőben társadalmi megbízatású alpolgármesterként segíti majd a testület munkáját.

Zs. K.

Az önkormányzati képviselő eddig a Jogi-Ügyrendi és Humánerőforrás Bizottság elnöki tisztét töltötte be, mely pozícióra november elsejétől Katona Csaba képviselőt javasolták. Az átalakítással a bizottságba dr. Ternyák Lilla került.

A tavalyi alakuló ülésen a képviselő-testület egy főállású alpolgármesterről döntött, Mojzes Tamás általános helyettesi státusza ezután sem változik, Hirdi Attila alpolgármestert pedig a városüzemeltetési feladatok felügyeletével bízta meg a városvezető.

A Siklós-Máriagyűdi településrészi önkormányzat tagjainak száma – szintén a tegnapi testületi ülésen döntötteknek megfelelően – ötről háromra csökkent.

A minap számos egyéb ügyben is hozott döntést a képviselő-testület. Többek között tárgyaltak a fürdő üzemeltetésére létrehozott Siklósi Várfürdő Kft. működéséről, gyepmesteri telep kialakításáról, valamint arról is szavaztak, hogy nyolc kamerát helyeznek ki a város területére, melyek a szelektív hulladékgyűjtő szigeteket és környezetüket fogják figyelni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!