Elismerés

2020.11.08. 18:03

Várják a jelöléseket a siklósi városi díjakra

Ahogyan a korábbi években is, úgy idén is szeretné a város díjazni a kiemelkedő teljesítményt nyújtó siklósi fiatalokat.

Zs. K.

A siklósi képviselő-testület november 15-ig várja a javaslatokat a „Siklósi Gyémánt Díj” és „Az Év Siklósi Sportolója Díj” kitüntetésekre. Előbbi kimagasló tanulmányi, kulturális, művészeti vagy sporteredményeket elérő siklósi kötődésű középiskolás vagy felsőfokú tanulmányokat folytató fiatalnak adományozható, utóbbi elismerésre pedig az a siklósi kötődésű sportoló lehet érdemes, aki ebben az évben egyéni sportolóként, vagy csapatsport esetén csapattagként a felnőtt mezőnyben kimagasló eredményt ért el.

Mindkét kitüntetés oklevéllel, díszplakettel és százezer forint pénzjutalommal jár. A javaslatokat a város jegyzőjéhez kell eljuttatni postai vagy elektronikus úton (e-mailben), a kitüntetésre javasolt személy nevével és érdemeinek megadásával. A városi elismerések átadására decemberben, ünnepélyes keretek között kerül sor.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!