díjazás

2021.05.01. 08:31

Befejeződött a jelöltek fogadása az önkormányzati elismerésekre Mohácson

Április végéig tehettek javaslatot a mohácsi polgárok, egyesületek, civil szervezek és a városban működő jogi személyek arra vonatkozóan, ki kapja meg idén az önkormányzat valamelyik elismerését – írja a Mohácsi Újság.hu.

M. B. (forrás: Mohácsi Újság.hu)

A Mohács Város Díszpolgára Kitüntető Cím adományozásának célja a város fejlődéséért kifejtett kiemelkedő tevékenység és/vagy a Mohács hírneve öregbítéséért kifejtett kiemelkedő tevékenység elismerése.

A Pro Urbe Mohács Díj azon személyeknek, szervezeteknek és intézményeknek adományozható, akik/amelyek Mohács város érdekében hosszú időn át kiemelkedő tevékenységet folytattak.

Mohács Város Képviselő-testülete Dísz­oklevele azon személyeknek, szervezeteknek és intézményeknek adományozható, akik/amelyek Mohács város érdekében hosszú időn át kiemelkedő tevékenységet folytattak.

A Mohács Város Tisztelete Jeléül Kitüntető Díj a város érdekében kifejtett tevékenységért, a helyben működő közcélú szervezetekben végzett kiemelkedő tevékenységért, a kiemelkedő művészeti tevékenységért adható.

Közszolgálati Díj azon köztisztviselőnek adható, aki kiemelkedő tevékenységet végzett a helyi közösség szolgálatában.

Köznevelési és Közművelődési Díj annak az óvónőnek, tanítónak, tanárnak, illetve közművelődési dolgozónak adható, aki kiemelkedő köznevelési, közművelődési tevékenységet végzett.

Szociális Díj annak adható, aki kiemelkedő tevékenységet végzett a város szociális intézményeiben, karitatív tevékenységet a városban.

Egészségügyi Díj annak adható, aki kiemelkedő munkát végzett a város egészségügyi intézményeiben.

Sport Díj annak a sportban tevékenykedő szakembernek, sportolónak, társadalmi aktivistának adható, aki kiemelkedő versenyzői, edzői, sportvezetői tevékenységet végez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!