programajánló

2021.08.06. 18:53

Pálinkaverseny és Vigadalom is lesz a hétvégén megyénkben

Ez a hétvége sem maradhat el programok nélkül, így mutatunk néhány alternatívát. Korábban is beszámoltunk már egy-két eseményről, mint például az Orgonák éjszakájáról vagy a Máré Vári Viadalokról, de az alábbiakról sem feledkeztünk meg.

TL

Tarpa, 2013. szeptember 28. Varga-Rózsa Zsuzsanna, a Szatmár-Beregi Pálinka Lovagrend háziasszonya az idei párlatokkal a 10. Szatmár-Beregi Szilvanapon 2013. szeptember 28-án Tarpán. MTI Fotó: Balázs Attila

Forrás: MTI

Fotó: Balázs Attila

Szombaton rendezik meg Kárászon a X. Pálinkaversenyt és párlat tárlatot, amit sajnos tavaly a vírus miatt nem tudtak megtartani. Délután a Pannon Filharmonikusok adnak koncertet fél háromtól, míg a verseny eredményének kihirdetését délután négy órától lehet megtekinteni. Este nyolc órától retró bált tartanak a Wery-Take zenekarral.

Almamelléken holnap rendezik meg az Almás-menti Vigadalmat, délután kettő órától. A nap folyamán bábmese, ugrálóvár és lángosparti is várja a családokat. Este kilenckor pedig szintén báli mulatsággal várják az érdeklődőket.

Falunapot tartanak Ligeten, reggel kilenc órai kezdettel. A nap legfontosabb eseményei között lesz a főző- valamint a dartsverseny, valamint a helyi iskolások és óvodások műsora. A sztárfellépő MC Haver és a Teknő fél ötkor lép a színpadra, este 9 órakor pedig tűzijáték lesz. Természetesen itt is lesz az est zárása képpen bál Kinczli Csabával.

Siklósra nem csak a Kinizsi, a nép fia című rockoperára mehetünk a hétvégén, vasárnap a Pannon Filharmonikusok lépnek fel, este hat órától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!