Gratulálunk!

2021.09.17. 18:30

Mindkét Günzer testvér birtokát díjazták

Elismerésben részesült Günzer Tamás Pincészete és testvére, Günzer Zoltán Családi Birtoka a Bor és Piac szaklap által alapított Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka versenyben, melyet 2012. óta hirdetnek ki.

Rajnai-Zsíros Krisztina

Forrás: Günzer Tamás Pincészete Facebook oldal

A Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka megmérettetés első fordulóján a borkedvelő közönség szavazatai döntenek arról, hogy mely birtokok kerülnek a döntőbe, majd a verseny szakértő zsűrije a nyár folyamán személyesen is felkeresi és értékeli a második fordulóba beszavazott birtokokat.

Az idei verseny külön érdekessége is a villányiaktól ered, hiszen most először szerepelt testvérpár a döntősök között: Günzer Zoltán a Középbirtok, Günzer Tamás a Nagybirtok kategóriában volt érdekelt.

Fotó: Günzer Tamás Pincészete Facebook oldal

A Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka 2021 győztese Középbirtok kategóriában második a Günzer Családi Birtok lett, Nagybirtok kategóriájában pontegyenlőség alakult ki, így két első helyezettet hirdettek ki: a címet a villányi Günzer Tamás Pincészete és a szekszárdi Schieber Pincészete is elnyerte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!