Házasság boldogsága

2021.11.03. 18:44

A család és a házasság fontosságát emelik ki

Novemberben is programokkal várja a Magyar Pálos Rend az érdeklődőket Pécsett.

W. K.

Forrás: Shutterstock / Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Bíró László püspök atya előadás-sorozatot tart a „Házasság boldogsága” címmel minden hónap első péntekén, a soron következő alkalomra november 5-én kerül sor, 19 órai kezdettel.

A Szent Imre templom búcsúját november 7-én tartják, az ünnepi szentmise 18 órakor kezdődik. November 10-én 19 órakor vezetett szentignáci imát tartanak online, ami egy nagyszerű alkalom, hogy a bibliai elmélkedéseken keresztül a résztvevők testközelbe kerüljenek Jézus Krisztussal, a tanítványaival és az ő tapasztalataikkal.

November 11-én 19 órakor imaest veszi kezdetét, november 12-én pedig a Pálos Baráti Kör találkozóját tartják. Ennek keretében a Szent Imre templomban 18 órakor kezdődő szentmisét követően a hittanteremben Dr. Ragadics Tamás szociológus tart előadást „Keresztény család – modern család” címmel. Ez már a harmadik előadás lesz a Pálos Lelki Központ szervezésében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!