szavazásértékelés

2021.11.15. 11:40

Szavazóink közel fele dühöng a pécsi közlekedés miatt

Nagy vihart kavart néhány lezárás a közelmúltban Pécsen, ezért azt kérdeztük olvasóinkat, hogy ők hogyan élik meg a közlekedést a városban.

bama.hu

Budapest, 2019. április 10. Forgalmi dugó a Hegyalja úton 2019. április 10-én reggel. Ezen a napon a honvédség tûzszerészei második világháborús robbanótesteket hatástalanítanak, amelyeket a Koltai Jenõ Sportcentrum területén zajló építkezés során találtak. A mûvelet idejére mintegy fél kilométeres körben kiürítik a városrészt, lezárják a BAH-csomópontot, valamint az Alkotás utca és a Hegyalja út egy szakaszát is. MTI/Balogh Zoltán

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

Válaszadóink negyvenegy százaléka dühöng, hiszen amerre jár, arra biztosan nehezíti legalább egy útszűkítés a közlekedést.

Tizenhárom százalék optimista, hiszen jól tudjuk, hogy a fővárosban sokkal nehezebb a helyzet.

Negyvenhat százalék igyekszik megértő lenni, hiszen jól tudjuk, ezeket a munkálatokat meg kell csinálni. Ők az igazán türelmesek, inkább előbb elindulnak otthonról.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!