Támogatták a tehetségeket

2021.12.16. 14:56

Ösztöndíjakkal segíti a diákok kibontakozását a Duna-Dráva Cement

A Duna-Dráva Cement Kft. idén is meghirdette a „Duna-Dráva a Tehetségekért” ösztöndíjprogramot, melynek keretében 89 diák részesül támogatásban a baranyai és a váci régióban.

Zs. K.

Forrás: DDC

Fotó: Halasz Timea

 A kuratórium Beremenden 42 ösztöndíjat ítélt oda 33 általános iskolás és 9 középiskolás diák részére, míg Vácott 47 diákot, 28 általános iskolás és 19 középiskolás tanulót jutalmazott ösztöndíjjal. 

– Az ösztöndíjprogram a diákok karrierépítéséhez is hozzájárul, emellett pedig azokkal az intézményekkel is ápoljuk és erősítjük a partnerkapcsolatot, ahol az ösztöndíjasok tanulnak. Fontos, hogy a hátrányos helyzetben élő, de kiemelkedő tehetségeknek is támogatást nyújthatunk – mondta Kaposvári Anna, a vállalat HR-igazgatója. Több ösztöndíjas diák hazai- és nemzetközi szinten is kimagasló eredményeket ért el a művészet, a sport, vagy éppen a tudomány területén. 
 

A Duna-Dráva Cement Kft. Ifjúsági és Innovációs Alapítvány Vácon a 2005/2006-os, Beremenden pedig a 2010/2011-es tanévtől kezdődően már összesen több mint 105 millió forinttal támogatott 1200 tehetséges tanulót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!